Toimialat

Osaamista infran koko elinkaarelle

Tarjoamme kattavat asiantuntijapalvelut sähköinfran, teleinfran ja valaistusinfran koko elinkaaren ajalle – valtakunnallisesti ja asiakkaan tarpeeseen räätälöitynä. Suomen intohimoisimmat insinöörit palveluksessasi!

Sähköverkko

Sähköasemat

Uusiutuvat

Tietoliikenne

Smart city

Vihreä energia ja teollisuus

Sähköverkko

LUE LISÄÄ
Palvelemme sähköverkon (0,4-400kV) elinkaaren eri vaiheissa aina tilaajan tarpeisiin vastaavasta hankesuunnittelusta kustannustehokkaaseen ja turvalliseen rakennuttamiseen sekä verkon kuntotarkastuksiin. Palvelumme kattavat niin ilmajohto – kuin maakaapeli­verkonkin aina pienistä yksittäisistä tilauksista suurempiin palvelu­kokonaisuuksiin.

Sähköasemat

LUE LISÄÄ

Palvelemme asiakkaitamme vankalla osaamisella ja pitkällä kokemuksella kaikissa sähköasemien suunnitteluun, rakentamiseen, dokumentointiin ja mittauksiin liittyvissä tehtävissä. Asiakkaitamme ovat muun muassa teollisuus, tuotanto­laitokset ja verkko­yhtiöt. Lisäksi toteutamme myös alihankinta­suunnittelua urakoitsijoille.

Uusiutuvat

LUE LISÄÄ

Palvelemme niin tuulivoima, aurinkovoima kuin akkuvarastohankkeissakin koko hankkeen elinkaaren läpi. Suunnittelemme voimaloiden verkkotopologioita sekä liityntäratkaisuja, toimimme asiantuntijana hankekehitysvaiheissa ja palvelemme asiakkaitamme myös verkon rakentamisen jälkeisissä ylläpidollisissa liittyvissä tehtävissä.

Tietoliikenne

LUE LISÄÄ

Meiltä löydät tietoliikennealan osaavat ammattilaiset valokuitu- ja mobiiliverkkojen sekä laitetilojen elinkaaren eri vaiheisiin aina suunnittelusta kehitys­projekteihin. Palvelemme asiakkaitamme tietoliikenneverkon sekä laitetilojen omaisuuden hallintaan, suunnitteluun, rakentamiseen ja dokumentointiin liittyvissä tehtävissä.

Smart city

LUE LISÄÄ

Tarjoamme kattavia ratkaisuja smart city -toimialueella. Tarjoamme sähkö-, valaistus- ja tietoliikenneverkkojen sekä datacenterien suunnittelu- ja projektinhallintapalveluita, edistäen kestävää kehitystä ja asukkaiden hyvinvointia.  Toteutamme myös erilaisia selvitys- ja konsultointiprojekteja.

Vihreä energia ja teollisuus

LUE LISÄÄ

Tarjoamme kattavia ratkaisuja vihreän energian ja teollisuuden tarpeisiin. Erikoisosaamisemme kattaa sähkö-, ja tietoliikenneverkon lisäksi vety- ja kaasuprosessit. Teollisuuden palveluissa keskitymme vahvasti myös ympäristö- ja turvallisuuskonsultointiin.

Scroll to Top