Despro Oy

Intohimoiset insinöörit luomassa tulevaisuutta

Haluamme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellämme: Olemme aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa. Sovellamme toiminnassamme ISO9001 ja ISO45001 sertifikaatteja laadun takaamiseksi.

Tutustu tarinaamme
0
Km suunniteltua sähköverkkoa
0
Suunniteltua voimajohtopylvästä
0
Tuulivoimalalle suunniteltu verkko
0
Suunniteltua valaistuspylvästä
0
km suunniteltua valokaapelia
0
Intohimoista insinööriä
Despro Oy

Asian­tuntijuutta ja yhdessä kehittämistä

Despron kantavana voimana on motivoitunut ja kehittymishaluinen henkilöstö –intohimoiset insinöörit. Haluamme uudistaa alan toimintatapoja vahvalla näkemyksellämme: Olemme aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa. Tarjoamme valoa ja voimaa niin henkilöstölle kuin asiakkaille.

Henkilöstöllämme on pitkä ja monipuolinen kokemus energia- ja telecomalan johto- ja asiantuntijatehtävistä sekä toiminnan kehittämisestä. Kokemus tarjoaa vakaan pohjan, jonka päälle rakennamme uusia, tulevaisuuden toimintatapoja. Täytämme asiakaslupauksemme, palvelemme asiantuntevasti ja joustavasti.

Uskomme, että innostavalla työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys meille kaikille. Meillä on vahva yhteishenki.  Kannustamme tekijöitämme tuomaan omat ideansa esiin, vaikuttamaan omaan työhönsä ja kehittämään sen keinoin niin omaa tekemistään kuin yrityksemmekin toimintaa. Yhdessä luomme tulevaisuuden infraa.

Home of the most passionate engineers in Finland

We welcome you to see how we are creating the infrastructure of the future together at Despro!

Toimipisteet

Sivukartta

Brief in English

Despro provides professional services for energy and telecom industries. We offer our services for network construction companies, network owners and other stakeholders

AAA korkein luottoluokitus