25.6.2024

Monipuolista kokemusta ja vastuuta, yhdessä tehden

Karoliinan uratarina Desprolla

 

Olen Karoliina ja Desprolla vastuualueinani on voimajohdot ja uusiutuvat sekä rakennuttamisen liiketoiminto. Lisäksi vastaan markkinoinnista ja ulkoisesta viestinnästä. Haluan näyttää esimerkkiä luovalle ja idearikkaalle toiminnalle perinteisessä insinööriympäristössä. Minut saa helposti mukaan kokeilemaan uutta, vaikka pohjimmiltani olen hyvinkin järjestelmällinen ja rationaalinen persoona.

Desprolla olen liiketoiminnan kasvun myötä päässyt tekemään suunnittelua, johtamaan projekteja ja toimimaan esimiehenä eri tiimeille. Perustyön lisäksi sivussa etenee aina muutama kehitysprojekti koskien esimerkiksi palvelumuotoilua, tiedonhallintaa, koulutuksia tai markkinointia. Työn monipuolisuuden ansiosta olen saanut laaja-alaisesti kokemusta ja vastuuta liiketoiminnasta ja päässyt näkemään millaisiin tuloksiin yhdessä tekemällä voikaan päästä. Matalan hierarkian ja mutkattoman yhteispelin ansiosta tukea ja apua saa aina, kun vain ottaa puhelimen käteen.

Desprolla työskentelyn parhaita puolia ovat ehdottomasti myös kehitysmyönteisyys ja kasvun mukana tulevat mahdollisuudet, joiden kautta pääsee kantamaan monipuolisia vastuita ja oppimaan uutta. Vahvuutenamme on kannustavat kulttuuri ja turvallinen työympäristö, missä uskaltaa tehdä virheitä. Työn lisäksi suhtaudun intohimoisesti tanssiin, Etelä – Ranskaan ja rauhallisiin lukuhetkiin.

Scroll to Top