24.6.2024

Vastuunottoa ja luottamusta, porukalla tekemisen meininkiä

Samin uratarina Desprolla

 

Terve, nimeni on Sami Laine. Olen joukkuepeleissä se ääni käheänä ja kädet heiluen omaa porukkaansa kirittävä kaveri, jolla on äärimmäisiä vaikeuksia kisailla ikinä missään leikkimielisesti, heh. Rakastan siis voittamista ja mikään ei maistu paremmalta, kuin määrätietoisen työn johtaminen oman joukkueen menestykseen. Toisaalta epäonnistumiset ovat tärkeitä oppimisen paikkoja, joiden tärkeyttä ei saa väheksyä.

Arvomaailmaani kuuluvat vahvasti keskinäinen arvostus sekä vastuunotto, ja pyrin ylläpitämään panoksellani näitä ominaisuuksia työyhteisössämme. Nämä ovat sellaisia turvallisen ympäristön peruspilareita, joiden olemassaoloa osaa monesti kunnolla arvostaa vasta, kun on nähnyt millaista työnteko voi olla näiden puuttuessa.

Olen tällä hetkellä vastuussa Etelä ja Itä -nimisen tulosyksikön toiminnasta sekä asiakassuhteista alueellamme. Tiimimme työ painottuu vahvasti sähkönjakeluverkkojen suunnitteluun, josta olen tosin itse joutunut jo siirtymään vaihtopenkille tukeakseni kasvavan tiimin onnistumista riittävällä panoksella.

Siirryin Desprolle 2018 tammikuussa urakointimaailmasta kaivatessani uusia haasteita sekä erilaista työympäristöä. Hyvinkään yksikön tiimipäällikkönä aloittaessani ilahduin tekemästäni valinnasta, kun huomasin miten työyhteisön edellä mainitut ominaisuudet sekä innostava johtoporras lietsoivat porukkaan tekemisen meininkiä. Kovalla vauhdilla kasvavan yrityksen mukana on hienot mahdollisuudet ansaita lisää vastuuta ja luottamusta. Omalla kohdallani on ollut mieltä ylentävää päästä tekemään töitä Hyvinkään lisäksi nykyään myös Lahden, Lappeenrannan sekä Kuopion asiantuntijoidemme kanssa.

 

Kolme tärkeintä intohimon kohdetta elämässäni ovat:

  • Voittaminen
  • Oppiminen
  • Hyvinvointi
Scroll to Top