RuskaRace 14.9.2024

Yhdistä hyväntekeväisyys, lapin ruska ja yhdessä tekeminen. Tätä on hullun hauska tapahtuma RuskaRace sponsored by Despro!

Mitä? Missä? Milloin?

RuskaRace on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa rahapottia kerrytetään pyöräilemällä! Kerää 2-4 hengen tiimi kasaan ja valitkaa yhdessä hyväntekeväisyyskohde. Tiimit kisaavat nopeudessa ja taittavat matkan maastopyörillä Ylläkseltä Leville. Voittajatiimi valitsee hyväntekeväisyyskohteen, johon tapahtumasta saatu tuotto lahjoitetaan.

Voitte tiiminne kanssa päättää osallistutteko koko pitkälle matkalle vai valitsetteko kevennetyn ja lyhyemmän reitin. RuskaRace Maraton on noin 55 km vai RuskaRace Sprintti noin 30 km. Molemmat reitit päättyvät samaan loppupisteeseen. Et tarvitse omaa maastopyörää – me hoidamme ne! Pyörät ovat sähköavusteisia eli vaikka kesällä pyöräily unohtuisi, ei se estä tapahtumaan osallistumista!

Lipun hinta sisältää tapahtumapäivän kuljetukset, maastopyörien vuokran, muonitukset sekä illallisen. Osallistujat vastaavat itse majoituksestaan ja sitä varten on edullinen hotellikiintiö Levi spa Hoteliin ja Design Hotel Leville. Tapahtuma aamuna on järjestetty kuljetukset hotelleilta RuscaRace startille ja rata alkaa klo 9:00. Lisäohjeet tulee ilmoittautumisen mukana ja lähempänä tapahtumaa.

Innostutko ruskasta? Haluatko kokeilla maastopyöräilyä? Onko mielessä jo valmis hyväntekeväisyyskohde?

Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt auki! Joukkueita voidaan ottaa mukaan enintään 10 kpl, joten nyt kannattaa olla nopea! Reitin löydät TÄÄLTÄ

RuskaRace Maraton:
• noin 55 km
• 572 nousumetriä
• Kesto 5-6 tuntia
• Keskivaikea, alustaltaan vaihteleva

Liput

550 € / henkilö

Ilmoittautuminen päättyy 1.9.2024.

Liput sisältävät tapahtumapäivän (kyyditykset starttiin, maastopyörät ja muonituksen) sekä illallisen Panorama ravintolassa.

Hinnat ALV 0%, maksuehto 14 päivää. Peruutus mahdollista 14.8.2024 asti. Tämän jälkeen paikka on mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja tapahtumasta:

Milena Kaile
Tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori

milena.kaile@despro.fi

Hotellikiintiö

RuskaRace osallistujille on majoituskiintiöt Levi Spa hotellista ja Design Hotel Leviltä. Varauksen voi tehdä verkossa ’’DESPRO2024’’ kampanjakoodilla. 

LEVI SPA HOTEL

Standard
huone

Hinnat sisältää majoituksen sekä buffet aamiaisen.

1 yö | 1 hengen huone 98.00 €

1 yö | 2 hengen huone 108.00 €

LEVI SPA HOTEL

Junior

Sviitti

Hinnat sisältää majoituksen sekä buffet aamiaisen.

1 yö | 1 hengen huone 158.00 €

1 yö | 2 hengen huone 178.00 €

DESIGN HOTEL LEVI

Deluxe
Double huone

Hinnat sisältää majoituksen sekä buffet aamiaisen.

1 yö | 1 hengen huone 128.00 €

1 yö | 2 hengen huone 148.00 €

Scroll to Top