Rekry

Mukaan intohimoiseen insinöörijoukkoon?

Osaavien ja onnellisten insinöörien joukkueemme kehittyy ja kasvaa uudistaen alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellään. Meillä tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä alan huipulla ja voidaan hyvin.

Kerro meille lisää itsestäsi!

Avoimet työpaikat

  • HSE-asiantuntija/valvoja

    Despro Engineering etsii HSE-asiantuntijaa/valvojaa uusiutuvan energian ja kriittisen infrastruktuurin hankkeisiin. Tässä tehtävässä vastaat terveys-, turvallisuus- ja ympäristöasioista ja toimit työturvallisuuskoordinaattorina […]

  • Myyntijohtaja

    Etsimme energistä ja tulevaisuuteen katsovaa myyntijohtajaa, joka innostaa myyntitiimiämme Despro Engineeringillä ja johtaa myyntiämme markkinan kovan imun keskellä. Asiakkaita ja heidän tarpeitaan on markkinassa paljon, joten myynti painottuu pitkälti […]

Rekry

Miksi meille kannattaa tulla töihin

Otamme henkilöstömme hyvinvoinnin ja osallistamisen tosissaan. Toimintaamme ohjaavat luottamus, rohkeus, arvostus ja vastuunotto. Onnistumme yhdessä joukkueena, toisiamme tukien.

Rakennamme konkreettisin teoin hyvinvoivaa ja innostavaa työyhteisöä, jossa jokainen pääsee loistamaan omilla vahvuuksillaan. Meillä pääset vaikuttamaan niin omaan työhösi kuin asiakkaiden ja koko yhteiskunnan vihreämpään huomiseen.

Tarjoamme erinomaiset henkilökuntaetuudet, kilpailukykyisen palkkauksen sekä vakituisen työsuhteen. Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi pääset kehittymään huippuasiantuntijoiden joukkueessa, alan edelläkävijäyrityksessä. Henkilöstöllämme on pitkä ja monipuolinen kokemus energia- ja telecomalan johto- ja asiantuntijatehtävistä sekä toiminnan kehittämisestä.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja mahdollistamme yhdessä vihreää siirtymää. Nyt jo 12 paikkakunnalla, yli 100 osaavan ja onnellisen insinöörin voimin. Liity mukaamme ja pääset kehittymään kanssamme merkityksellisellä alalla. Työtä voit tehdä omilla vahvuuksilla ja mistä tahansa. Me luotamme, arvostamme, olemme yhdessä rohkeita ja otamme vastuuta – itsestämme, asiakkaistamme ja maapallon tulevaisuudesta.

Samin uratarina Desprolla

Vastuunottoa ja luottamusta, porukalla tekemisen meininkiä

Terve, nimeni on Sami Laine. Olen joukkuepeleissä se ääni käheänä ja kädet heiluen omaa porukkaansa kirittävä kaveri, jolla on äärimmäisiä vaikeuksia kisailla ikinä missään leikkimielisesti, heh. Rakastan siis voittamista ja mikään ei maistu paremmalta, kuin määrätietoisen työn johtaminen oman joukkueen menestykseen. Toisaalta epäonnistumiset ovat tärkeitä oppimisen paikkoja, joiden tärkeyttä ei saa väheksyä.

Arvomaailmaani kuuluvat vahvasti keskinäinen arvostus sekä vastuunotto, ja pyrin ylläpitämään panoksellani näitä ominaisuuksia työyhteisössämme. Nämä ovat sellaisia turvallisen ympäristön peruspilareita, joiden olemassaoloa osaa monesti kunnolla arvostaa vasta, kun on nähnyt millaista työnteko voi olla näiden puuttuessa.

Olen tällä hetkellä vastuussa Etelä ja Itä -nimisen tulosyksikön toiminnasta sekä asiakassuhteista alueellamme. Tiimimme työ painottuu vahvasti sähkönjakeluverkkojen suunnitteluun, josta olen tosin itse joutunut jo siirtymään vaihtopenkille tukeakseni kasvavan tiimin onnistumista riittävällä panoksella.

Siirryin Desprolle 2018 tammikuussa urakointimaailmasta kaivatessani uusia haasteita sekä erilaista työympäristöä. Hyvinkään yksikön tiimipäällikkönä aloittaessani ilahduin tekemästäni valinnasta, kun huomasin miten työyhteisön edellä mainitut ominaisuudet sekä innostava johtoporras lietsoivat porukkaan tekemisen meininkiä. Kovalla vauhdilla kasvavan yrityksen mukana on hienot mahdollisuudet ansaita lisää vastuuta ja luottamusta. Omalla kohdallani on ollut mieltä ylentävää päästä tekemään töitä Hyvinkään lisäksi nykyään myös Lahden, Lappeenrannan sekä Kuopion asiantuntijoidemme kanssa.

Kolme tärkeintä intohimon kohdetta elämässäni ovat:

  • Voittaminen
  • Oppiminen
  • Hyvinvointi
tuulipuisto karoliina

Karoliinan uratarina Desprolla

Monipuolista kokemusta ja vastuuta, yhdessä tehden

Olen Karoliina ja Desprolla vastuualueinani on voimajohdot ja uusiutuvat sekä rakennuttamisen liiketoiminto. Lisäksi vastaan markkinoinnista ja ulkoisesta viestinnästä. Haluan näyttää esimerkkiä luovalle ja idearikkaalle toiminnalle perinteisessä insinööriympäristössä. Minut saa helposti mukaan kokeilemaan uutta, vaikka pohjimmiltani olen hyvinkin järjestelmällinen ja rationaalinen persoona.

Desprolla olen liiketoiminnan kasvun myötä päässyt tekemään suunnittelua, johtamaan projekteja ja toimimaan esimiehenä eri tiimeille. Perustyön lisäksi sivussa etenee aina muutama kehitysprojekti koskien esimerkiksi palvelumuotoilua, tiedonhallintaa, koulutuksia tai markkinointia. Työn monipuolisuuden ansiosta olen saanut laaja-alaisesti kokemusta ja vastuuta liiketoiminnasta ja päässyt näkemään millaisiin tuloksiin yhdessä tekemällä voikaan päästä. Matalan hierarkian ja mutkattoman yhteispelin ansiosta tukea ja apua saa aina, kun vain ottaa puhelimen käteen.

Desprolla työskentelyn parhaita puolia ovat ehdottomasti myös kehitysmyönteisyys ja kasvun mukana tulevat mahdollisuudet, joiden kautta pääsee kantamaan monipuolisia vastuita ja oppimaan uutta. Vahvuutenamme on kannustavat kulttuuri ja turvallinen työympäristö, missä uskaltaa tehdä virheitä. Työn lisäksi suhtaudun intohimoisesti tanssiin, Etelä – Ranskaan ja rauhallisiin lukuhetkiin.

Brief in English

Despro provides professional services for energy and telecom industries. We offer our services for network construction companies, network owners and other stakeholders