Rekry

Mukaan intohimoiseen insinöörijoukkoon?

Meille tärkeää on avoimuus, yhdessä tekeminen ja intohimoinen suhtautuminen omaan työntekoon. Jos Despro kuulostaa sopivalta työpaikalta sinulle, kerro meille lisää itsestäsi!

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

 • Sähköverkkosuunnittelija (Lahti)

  Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa – liity joukkoomme!  Kaipaamme Hämeen alueelle lisää sähköverkkoalan osaajia vastataksemme voimakkaaseen kysyntään sähköverkkosuunnittelussa. Tehtävä sijaitsee Lahden […]

 • Sähköverkkosuunnittelija (Hyvinkää)

  Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa – liity joukkoomme!  Kaipaamme Uudenmaan alueelle lisää sähköverkkoalan osaajia vastataksemme voimakkaaseen kysyntään sähköverkkosuunnittelussa. Tehtävä sijaitsee Hyvinkään […]

 • Asiantuntija sähköenergianmittaukseen (sijainti joustava)

  Oletko valmis kiertämään kohteita ympäri Suomea energianmittauksen parissa? Viihdytkö tien päällä itsenäisessä tehtävässä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiantuntija energianmittauksen asennus- ja tarkastustehtävään!Haemme nyt […]

 • Valon ja voiman asiantuntija (Sijainti joustava, avoin hakemus)

  Mukaan intohimoiseen insinöörijoukkoon? Tarjoamme kattavat asiantuntijapalvelut sähköinfran, teleinfran ja valaistusinfran koko elinkaaren ajalle valtakunnallisesti.Meille tärkeää on avoimuus, yhdessä tekeminen ja intohimoinen suhtautuminen omaan […]

Rekry

Miksi meille kannattaa tulla töihin

Avoin hakemus

Uskomme, että innostavalla työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys meille kaikille. Kannustamme ihmisiä tuomaan ideat esiin, vaikuttamaan omaan työhönsä ja kehittämään omaa työtään ja yrityksen toimintaa. Olemme avoimia uusille ideoille, hyödynnämme uutta teknologiaa ja työkaluja sekä kokeilemme uusia tapoja johtaa ja tehdä työtä. Tuemme liikuntaharrastuksia ja teemme asioita yhdessä.

Samin uratarina Desprolla

Vastuunottoa ja luottamusta, porukalla tekemisen meininkiä

Terve, nimeni on Sami Laine. Olen joukkuepeleissä se ääni käheänä ja kädet heiluen omaa porukkaansa kirittävä kaveri, jolla on äärimmäisiä vaikeuksia kisailla ikinä missään leikkimielisesti, heh. Rakastan siis voittamista ja mikään ei maistu paremmalta, kuin määrätietoisen työn johtaminen oman joukkueen menestykseen. Toisaalta epäonnistumiset ovat tärkeitä oppimisen paikkoja, joiden tärkeyttä ei saa väheksyä.

Arvomaailmaani kuuluvat vahvasti keskinäinen arvostus sekä vastuunotto, ja pyrin ylläpitämään panoksellani näitä ominaisuuksia työyhteisössämme. Nämä ovat sellaisia turvallisen ympäristön peruspilareita, joiden olemassaoloa osaa monesti kunnolla arvostaa vasta, kun on nähnyt millaista työnteko voi olla näiden puuttuessa.

Olen tällä hetkellä vastuussa Etelä ja Itä -nimisen tulosyksikön toiminnasta sekä asiakassuhteista alueellamme. Tiimimme työ painottuu vahvasti sähkönjakeluverkkojen suunnitteluun, josta olen tosin itse joutunut jo siirtymään vaihtopenkille tukeakseni kasvavan tiimin onnistumista riittävällä panoksella.

Siirryin Desprolle 2018 tammikuussa urakointimaailmasta kaivatessani uusia haasteita sekä erilaista työympäristöä. Hyvinkään yksikön tiimipäällikkönä aloittaessani ilahduin tekemästäni valinnasta, kun huomasin miten työyhteisön edellä mainitut ominaisuudet sekä innostava johtoporras lietsoivat porukkaan tekemisen meininkiä. Kovalla vauhdilla kasvavan yrityksen mukana on hienot mahdollisuudet ansaita lisää vastuuta ja luottamusta. Omalla kohdallani on ollut mieltä ylentävää päästä tekemään töitä Hyvinkään lisäksi nykyään myös Lahden, Lappeenrannan sekä Kuopion asiantuntijoidemme kanssa.

Kolme tärkeintä intohimon kohdetta elämässäni ovat:

 • Voittaminen
 • Oppiminen
 • Hyvinvointi
tuulipuisto karoliina

Karoliinan uratarina Desprolla

Monipuolista kokemusta ja vastuuta, yhdessä tehden

Olen Karoliina ja Desprolla vastuualueinani on voimajohdot ja uusiutuvat sekä rakennuttamisen liiketoiminto. Lisäksi vastaan markkinoinnista ja ulkoisesta viestinnästä. Haluan näyttää esimerkkiä luovalle ja idearikkaalle toiminnalle perinteisessä insinööriympäristössä. Minut saa helposti mukaan kokeilemaan uutta, vaikka pohjimmiltani olen hyvinkin järjestelmällinen ja rationaalinen persoona.

Desprolla olen liiketoiminnan kasvun myötä päässyt tekemään suunnittelua, johtamaan projekteja ja toimimaan esimiehenä eri tiimeille. Perustyön lisäksi sivussa etenee aina muutama kehitysprojekti koskien esimerkiksi palvelumuotoilua, tiedonhallintaa, koulutuksia tai markkinointia. Työn monipuolisuuden ansiosta olen saanut laaja-alaisesti kokemusta ja vastuuta liiketoiminnasta ja päässyt näkemään millaisiin tuloksiin yhdessä tekemällä voikaan päästä. Matalan hierarkian ja mutkattoman yhteispelin ansiosta tukea ja apua saa aina, kun vain ottaa puhelimen käteen.

Desprolla työskentelyn parhaita puolia ovat ehdottomasti myös kehitysmyönteisyys ja kasvun mukana tulevat mahdollisuudet, joiden kautta pääsee kantamaan monipuolisia vastuita ja oppimaan uutta. Vahvuutenamme on kannustavat kulttuuri ja turvallinen työympäristö, missä uskaltaa tehdä virheitä. Työn lisäksi suhtaudun intohimoisesti tanssiin, Etelä – Ranskaan ja rauhallisiin lukuhetkiin.

Toimipisteet

Sivukartta

Brief in English

Despro provides professional services for energy and telecom industries. We offer our services for network construction companies, network owners and other stakeholders

AAA korkein luottoluokitus