Palvelut

Osaamista infran koko elinkaarelle

Tarjoamme kattavat asiantuntijapalvelut sähköinfran, teleinfran ja valaistusinfran koko elinkaaren ajalle – valtakunnallisesti ja asiakkaan tarpeeseen räätälöitynä. Suomen intohimoisimmat insinöörit palveluksessasi!

Sähköverkot

Palvelemme sähköverkon elinkaaren eri vaiheissa aina tilaajan tarpeisiin vastaavasta suunnittelusta hankkeen kustannus­tehokkaaseen ja turvalliseen rakennuttamiseen sekä verkon kunto­tarkastuksiin. Palvelumme kattavat niin ilmajohto – kuin maakaapeli­verkonkin aina pienistä yksittäisistä tilauksista suurempiin palvelu­kokonaisuuksiin.

Voimajohdot

Löydät meiltä monipuoliset asiantuntija­palvelut voimajohto­hankkeisiin. Toimimme asiantuntijana voimajohdon suunnittelu­vaiheessa ja työskentelemme rakentamisen aikana työnjohdossa ja työmaa­valvonnassa myös loppu­dokumenteista ja kartoituksista vastaten. Lisäksi palvelemme yllä­pidollisissa tehtävissä, kuten kunto­tarkastuksissa.

Tuulivoima

Tuulivoimahankkeissa hallitsemme koko sähkö­verkon ja tietoliikenne­verkon liittymis­pisteestä turbiinille. Suunnittelemme puiston verkko­topologioita sekä liityntä­ratkaisuja, toimimme asiantuntijana hankekehitys­vaiheissa ja palvelemme asiakkaitamme myös verkon rakentamisen jälkeisissä yllä­pidollisissa liittyvissä tehtävissä.

Tietoliikenne

Desprolta löydät tieto­liikennealan ammattilaiset ja osaamisen valokuitu- sekä mobiili­verkkojen elinkaaren eri vaiheisiin aina suunnittelusta kehitys­projekteihin. Palvelemme asiakkaitamme tieto­liikenneverkon omaisuuden hallintaan, suunnitteluun, rakentamiseen ja dokumentointiin liittyvissä tehtävissä.

Sähköasemat

Palvelemme asiakkaitamme vankalla osaamisella ja pitkällä kokemuksella kaikissa sähköasemien suunnitteluun, rakentamiseen, dokumentointiin ja mittauksiin liittyvissä tehtävissä. Asiakkaitamme ovat muun muassa teollisuus, tuotanto­laitokset ja verkko­yhtiöt. Lisäksi toteutamme myös alihankinta­suunnittelua urakoitsijoille.

Valaistus

Tarjoamme ulko­valaistukseen liittyvät asiantuntija­palvelut sekä valaistuksen rakentajille että valaistus­verkon omistajille. Rakentajia palvelemme aina yksittäisistä suunnittelu­toimeksi­annoista rakentamisen ja kunnossa­pidon projektin­hallintaan. Valaistus­verkon omistajia palvelemme joko yksittäisinä projekti­toimeksiantoina tai koko valaistuksen elinkaaren hallintana.

Teollisuus

Palvelemme teollisuuden asiakkaitamme asiantuntijapalveluin ja mittauspalveluin. Asiantuntijapalveluina tarjoamme osaamista teollisuuden sähköverkkojen suunnitteluun, dokumentointiin, kunnossapitoon ja selvityksiin. Vahvan mittauskokemuksemme myötä suoritamme teollisuuden tarpeisiin tehtävät mittaukset ammattitaidolla.

Datacenterit

Desprolta löydät asiantuntijapalvelut datacentereiden suunnitteluun, rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Toimimme valtakunnallisesti erilaisten teollisten toimijoiden ja tietoliikenteen operaattoreiden datacenterhankkeissa asiantuntijakumppanina – datacentereiden energiatehokkuuden ja toimintavarmuuden huomioiden.

Brief in English

Despro provides professional services for energy and telecom industries. We offer our services for network construction companies, network owners and other stakeholders