Iko Laaksonen aloittaa Despron Uusiutuvat-liiketoiminnan vetäjänä

Despro saa joukkoihinsa vahvistusta tuulivoima-alalta, kun Iko Laaksonen tarttuu Uusiutuvat-liiketoiminnan kehityshaasteisiin.

Ikolla on sähkötekniikan DI-koulutus ja yli 5:n vuoden kokemus tuulivoimarakentamisen suunnittelusta ja projektinjohdosta mm. NCC:ltä ja Infra Buildersilta.

”Olemme päässeet viimeisen vuoden aikana hyvään alkuun uusiutuvan energian liiketoiminnassa. Voimajohtojen ja sähköasemien osalta vahvistimme organisaatiotamme viime vuonna 10:llä henkilöllä. Nyt saamme Ikon kautta Desprolle lisää osaamista ja käytännön kokemusta tuulivoimahankkeista. Uusiutuvan energian hankkeissa on valtavasti potentiaalia: osaavalla tiimillä pystymme palvelemaan asiakkaitamme vaativissakin hankkeissa”, hehkuttaa Despron toimitusjohtaja Antti Savolainen.

”Despro on mielenkiintoinen kasvuyhtiö. Moderni ja ihmisläheinen yrityskulttuuri sekä vastuulliset tehtävät herättivät mielenkiintoni. Erityisesti haasteet ja kehitysmahdollisuudet sekä asiakkaiden kanssa työskentely kiehtovat minua uudessa tehtävässä. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan paremmin Despron asiantuntijaporukkaan ja käynnistämään asiakasprojekteja.”, kommentoi Iko Laaksonen.

Iko aloittaa Desprolla 8.3.2021