Uutinen

Despro Engineering on valittu Helen Sähköverkon rakennuttaja-
konsultiksi

Despro on voittanut Helen Sähköverkon kilpailutuksen sähköverkon rakentamistöiden valvontapalveluista. Sopimus on 3-vuotinen ja se sisältää kahden vuoden optiokauden. Palvelut käynnistyvät 1.7.2021 mennessä ja sisältävät rakentamistöiden valvontaa pien-, keski- ja suurjänniteverkon kohteissa sekä muita asiantuntijapalveluita.

Laadukas valvonta on tärkeä osa kokonaisuutta

”Sähköverkon rakennuttamisen asiantuntijapalveluissa asiakkaiden odotukset ovat korkealla ja sitä myöten laatuvaatimukset asetettu erittäin tiukoiksi. Olemme tehneet systemaattisesti työtä ammattitaidon ja laadun kehittämiseksi useita vuosia. Erityisesti mieltä lämmittää, että Despro pärjäsi myös laatuvertailussa hyvin.”, toteaa toimitusjohtaja Antti Savolainen.

”Helsingissä on Euroopan luotettavin sähköverkko: Viime vuonna sähköt olivat pois helsinkiläiseltä vain 1,2 minuuttia. Laadukas rakentamisen valvonta on tärkeä osa kokonaisuutta. Sillä varmistetaan, että työmaamme ovat turvallisia ja asiakkaat saavat luotettavaa sähkönsiirtoa jatkossakin.”, toteaa investointipäällikkö Petteri Nieminen Helen Sähköverkolta.

Mikäli Sinulla on kysymyksiä rakennuttamis-/valvontapalveluista tai toimintojen ulkoistamisesta ota yhteyttä Karoliina Tuomiseen.

Yhteystiedot löytyy täältä