Uutinen

Desprolla kunnian-
himoinen kasvustrategia – Sami Somero valittu hallituksen puheen-
johtajaksi

Desprolla on tavoitteena kasvaa 300 hengen asiantuntijayritykseksi kriittisen infran ja uusiutuvan energian palveluissa vuoteen 2025 mennessä.

Tulevaisuutemme

Tulevaisuutemme on vahvasti sidoksissa energia-alan vastuullisuuden ja toimitusvarmuuden edistämiseen sekä entistä kestävämmän yhteiskunnan kehittämiseen. Haluamme olla muutoksen eturintamassa luomassa uusia, innovatiivisia ratkaisuja ja toimimalla sähköistyvän, hiilineutraalin Suomen arkkitehtina. Tarjoamme alan kiinnostavimman ja merkityksellisimmän työpaikan ja yhteistyökumppanin.

Energian tuotanto ja jakelu on murroksessa fossiilisesta kohti uusiutuvia. Samaan aikaan yhteiskunnan toiminnot rakentuvat entistä enemmän sähkön ja tietoliikenteen varaan. Nyt käynnissä oleva kehityskulku vaatii miljardien eurojen vuotuisia panostuksia nykyisen sähkönjakelu- ja tietoliikenneinfran kehittämiseen, edellyttäen samalla täysin uudenlaisia ratkaisuja energiasektorille; esimerkiksi vetytalouden kehitykseen.

Olemme visioineet Despron tulevaisuutta yhdessä koko henkilöstön kanssa. Alan huippuosaaminen, joukkuehenki ja hyvinvoiva henkilöstö ovat jatkossakin toimintamme ydin. Motivoitunut ja tyytyväinen henkilöstö on korkean laadun ja asiakastyytyväisyyden tekijänä jatkossakin.

Sami Somero Despron hallituksen puheenjohtajaksi

Puheenjohtajaksi valittu Sami Somero toimii hallitustyössä, yrittäjänä ja sijoittajana useissa kasvuyrityksissä. Hänen oma yrittäjätaustansa tulee it-konsultointiyrityksenä teollisuuden, median ja tietoliikenteen alalla vahvasti kasvaneesta Plenware-konsernista, joka nykyään on osa Knowit-yritysryhmää. Tällä hetkellä hän toimii mm. Goforen, Haarlan, Simucuben, Tamturbon ja Anders Innovationsin halllituksissa sekä hyvää hallitustyötä suomalaisissa pk-yrityksissä edistävän Hallituspartnerit ry:n puheenjohtajana.

”Desprolla on näköalapaikka Suomen tulevaisuuden infrastruktuurin kehittämiseen niin energian kuin tietoliikenteenkin osalta. Tulevien vuosien aikana näillä aloilla käydään läpi valtavia kehitysharppauksia, mikä luo yhtiölle ja sen kehittymiselle aivan poikkeuksellisia mahdollisuuksia. Tulevaisuudennäkymien lisäksi Desprossa minua innostaa yhtiön inhimillinen, energinen ja eteenpäin pyrkivä kulttuuri, jossa koko henkilöstön huomioiminen ja yrittäjähenkisyys ovat vahvasti läsnä.”, kertoo Sami Somero.

”Samin mukaan tulo tuo meille roppakaupalla kokemusta kasvuyrityksen johtamiseen. Olemme viimeisen puolen vuoden aikana rakentaneet kunnianhimoista kasvustrategiaa yhdessä ja Sami on jo tämän prosessin aikana auttanut valtavasti minua ja koko tiimiä erinomaisella sparrauksellaan. Olen erittäin iloinen ja innoissani että Sami on saatu mukaan Despron tulevaisuuden rakentamiseen”, kertoo Despron perustajaosakas ja toimitusjohtaja Antti Savolainen.