Despro Engineering Oy

Yhteystiedot

Toimipisteet

Despro Tampere: Rantatie 45, 33250 Tampere

Despro Hämeenlinna: Terminaalitie 10, 13430 Hämeenlinna

Despro Hyvinkää: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Despro Seinäjoki: Tiedekatu 2, 5krs, 60320, Seinäjoki

Despro OuluKallisenhaara 3, 90400 Oulu

Despro Kuopio: Käsityökatu 41, 70100 Kuopio

Despro Lappeenranta: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Despro Ulvila (Pori): Friitalantie 13, 28400 Ulvila

Despro Paimio: Vistantie 38 D, 21530 Paimio

Henkilökunta

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@despro.fi.

 

20160608-despro-79-©Jani-RutanenAntti Savolainen, toimitusjohtaja

Puh. 040 570 7356  | Toimipaikka: Tampere  |  Antti Savolainen LinkedInissä

Antin tehtäviin kuuluvat myynti, asiakkuudet, liiketoiminnan kehitys, innostaminen ja kannustaminen. Antilla on 15 vuoden kokemus asiakasyhteistyöstä, liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta IT-, tietoliikenne- ja sähkötoimialalta. Koulutus: DI, tuotantotalous ja tietoliikennetekniikka.

”Tehtäväni on innostaa ja kannustaa henkilöstöämme haastamaan itseään ja etsimään uusia tapoja vastata asiakkaidemme nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Oman ammattitaidon jatkuvan kehittämisen lisäksi haluamme uudistaa toimintatapoja ja yhteistyömalleja. Onnistuminen vaatii ammattitaitoa, aitoa innostusta ja yhteistyötä.”

 

 

20160608-despro-45-©Jani-RutanenAntti Vau, aluepäällikkö, etelä

Puh. 040 5681 860  |  Toimipaikka: Hämeenlinna  |  Antti Vau LinkedInissä

Antin tehtäviin kuuluu suunnittelutoiminnan kehitys, projektinhallintapalvelut, televerkot ja suunnittelu. Lisäksi Antti toimii tiimin esimiehenä Hämeenlinnassa. Antilla on 12 vuoden kokemus tele- ja sähköverkkourakoinnista erilaisissa tehtävissä, asennuksesta projektinjohtoon. Koulutus: Insinööri (AMK) sähkövoimatekniikka.

”Tehtäväni on kehittää suunnittelutoimintaa ja pyrkiä varmistamaan, että asiakkaamme saavat parasta laatua. Huolehdin myös asiakasprojekteista ja pyrin varmistamaan sujuvan toiminnan koko projektin elinkaaren ajan. Keskeisiä asioita projekteissa ovat yhteisten tavoitteiden määrittäminen, selkeä toimituksen sisältö, aikataulun pito ja ajantasainen viestintä eri tahoille.”

 

 

20160608-despro-14-©Jani-RutanenJanne Vuolle, aluepäällikkö, pohjoinen

Puh. 040 7423 858  |  Toimipaikka: Tampere

Jannen tehtäviin kuuluu suunnittelutoiminnan kehitys ja suunnittelu. Lisäksi Janne toimii tiimin esimiehenä Tampereella. Janne on työurallaan toiminut suunnittelijana ja esimiehenä vastaten Carunan ja Elenian verkon rakentamisesta, liittymäasennuksista ja viankorjauksesta. Janne on saanut erinomaista palautetta kaikilta yhteistyötahoilta perusteellisuudestaan, eri näkökulmien huomioimisesta ja ratkaisuhakuisuudestaan parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi. Koulutus: Insinööri (AMK) sähkövoimatekniikka.

”Tehtäväni on kehittää suunnittelutoimintaa ja varmistaa asiakkaidemme odotusten täyttyminen, sekä ylittää ne. Oleellinen osa suunnittelua on myös huomioida aidosti eri osapuolet, sekä ymmärtää miksi, miten ja milloin työ toteutetaan. Nämä asiat huomioimalla voimme yhdessä tehdä sitä laatua, josta meidät tunnetaan ja projektin toteutusvaihe sujuu tehokkaasti.”

 

harri-huhtalaHarri Huhtala, vanhempi neuvonantaja, myynti

Puh. 040 838 2166  |  Toimipaikka: Asiakkaita tapaamassa (konttori Tampereella)

Harrin intohimona on myyntitoiminta ja ratkaisujen etsiminen asiakkaiden haasteisiin. Harrilla on pitkä kokemus sähkötukkualalta myynnin ja myynnin johtamisen tehtävistä. Harri on tiiviisti yhteydessä uusiin asiakasyrityksiin ja huolehtii että Desprolta löytyy oikeat kontaktit.

”On hienoa työskennellä asiantuntijaorganisaatiossa myymässä asiantuntijapalveluja. Alan asiakkaista monet ovat jo entuudestaan tuttuja. Tässä porukassa on niin paljon virtaa että tässähän ihan itsekin innostuu!”

 

 

 

 

 

Despro Project Management Oy

 

Heikki Aho

Puh. 040 637 7911  | Toimipaikka: Tampere  |  Heikki Aho LinkedInissä