Desprolla panostetaan erityisesti työhyvinvointiin ja henkilöstön viihtyvyyteen.

 

Vaikka yrityksen työtehtävät ovatkin vaihtelevia ja lähes jokainen päivä erilainen, haluaa yritys varmistaa että työskentely pysyy mielenkiintoisena ja mieli virkeänä. Desprolla ylläpidetään insinöörien intohimoa järjestämällä erilaisia virkistäytymisiltoja sekä tarjoamalla mahdollisuuden osallistua urheilutapahtumiin tai esimerkiksi kaupunkiseikkailuihin. Kyseisissä tilaisuuksissa on mahdollisuus viettää aikaa työkavereiden kanssa erilaisessa, rennossa ympäristössä sekä rakentaa vahvempaa ja syvällisempää tiimihenkeä. Nämä ovat myös erinomaisia tilaisuuksia tutustua energia-alan muihin toimijoihin ja henkilöstöön.

 

”Pidämme aktiivista virkistäytymistoimintaa erittäin tärkeänä ja olemme saaneet siitä kiitosta henkiöstöltämme. Haluamme vahvistaa työntekijöidemme keskinäisiä suhteita ja tarjota tilaisuuksia verkostoitua alan muihin yrityksiin sekä henkilöihin. Olemme kiinnostuneita verkkoyhtiöiden ja urakoitsijoiden järjestämistä tapahtumista. Oli kyseessä sitten iso turnaus tai yksittäinen liikuntavuoro, meille voi aina laittaa viestiä, niin pyrimme pääsemään paikalle.” kertoo Heikki Aho.

 

 

Tampereen toimisto osallistui tiistaina 4.9.2018 energiayhtiö Helen Oy:n järjestämään Energia Cupiin, joka järjestettiin Telia 5G areenalla Helsingissä. Kiitos järjestäjille ja vastustajille, ensi vuonna uudestaan paremmalla menestyksellä!

 

 

Antti Vau osallistui sähköverkkoyhtiö Elenia Oy:n kumppanigolfiin 5.9.2018. Vaikka tässäkään lajissa ei Desproa nähty palkintopallilla, oli tapahtuma erittäin positiivinen kokemus. Kiitos järjestäjille ja kanssakilpailijoille!

 

Pekka, Riikka, Kati, Risto ja Antti osallistuivat Tampereen Team City Challengiin 11.8.2018. Puhaltamalla ynteen hiileen saatiin kuvassakin olevasta rastista täydet pisteet!

 

Vastapainoa työnteolle