Despro Engineering Oy

Despro on 2015 perustettu energia- ja telecomalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Palvelemme urakoitsijoita, verkon omistajia ja muita alan toimijoita asiantuntevasti ja joustavasti. Monipuolinen osaamisemme kattaa koko verkon elinkaaren suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpidon asiantuntijapalveluihin. Henkilöstöllämme on pitkä ja monipuolinen kokemus energia- ja telecomalan johto- ja asiantuntijatehtävistä sekä toiminnan kehittämisestä.

Haluamme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellämme: olemme aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa. Täytämme asiakaslupauksemme, palvelemme asiantuntevasti ja joustavasti. Autamme asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa aikataulussa. Meillä on vahva yhteishenki ja mikä parasta: maanantaina on kiva tulla töihin!

Despro on täysin toimivan johdon omistuksessa. Tavoitteemme on olla toimialan paras kumppani asiakkaidemme ja henkilöstön arvioimana. Alueellisten toimistomme kautta palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti.

Despro Project Management Oy

Despro Project Management Oy on vuonna 2018 perustettu Despro Engineering Oy:n tytäryhtiö. Yritys on erikoistunut energia -ja telecomalan projektien johtamiseen sekä projektinhoito -ja työmaainsinööripalveluihin.

Tavoitteenamme on rakentaa valtakunnallinen verkosto sekä tarjota asiakkaillemme ammattitaitoinen resurssi ja yrityskohtaisesti räätälöity palvelu. Haluamme auttaa asiakkaitamme resurssivajeen ja laatuongelmien kanssa sekä tarjota kustannustehokkaan vaihtoehdon oman resurssin käytön sijaan.

Henkilöstömme on verkonrakentamisen ammattilaisia, joilla on kattava kokemus eri rooleista. Olemme joustavia ja kuuntelemme asiakkaiden tarpeita ja räätälöimme palvelun juuri Teille sopivaksi.