Despro Engineering

Despro on 2015 perustettu energia- ja telecomalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Palvelemme urakoitsijoita, verkon omistajia ja muita alan toimijoita asiantuntevasti ja joustavasti. Monipuolinen osaamisemme kattaa koko verkon elinkaaren suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpidon asiantuntijapalveluihin. Henkilöstöllämme on pitkä ja monipuolinen kokemus energia- ja telecomalan johto- ja asiantuntijatehtävistä sekä toiminnan kehittämisestä.

Haluamme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellämme: olemme aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa. Täytämme asiakaslupauksemme, palvelemme asiantuntevasti ja joustavasti. Autamme asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa aikataulussa. Meillä on vahva yhteishenki ja mikä parasta: maanantaina on kiva tulla töihin!

Despro on täysin toimivan johdon omistuksessa. Tavoitteemme on olla toimialan paras kumppani asiakkaidemme ja henkilöstön arvioimana. Tampereen ja Hämeenlinnan toimipisteistämme palvelemme Etelä- ja Länsi-Suomea. Projektitoimeksiannoista olemme kiinnostuneita kauempanakin ja tavoitteemme on laajentaa toimintaamme asiakaskysynnän mukaan valtakunnalliseksi.

20160608-despro-158-©Jani-Rutanen