Despro Project Management Oy on voittanut sähköverkkoyhtiö Elenia Oy:n kilpailutuksen vuoden 2018 takuutarkastuksille. Sopimus sisältää myös option vuodelle 2019.

 

Takuutarkastuksissa tarkastellaan valmistuneiden projektien rakentamisen laatua ja turvallisuutta. Yhtenä isona osa-alueena ovat kaapeleiden kaivusyvyydet sekä sijainti. Tarkastukset käynnistyvät elokuun 2018 aikana.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Elenian kanssa. Sähköverkkoyhtiö on meille tuttu ja olemmekin tehneet yhteistyötä emoyhtiön puolelta. Sopimus on tytäryhtiömme tähän mennessä suurin ja pidämme sitä erittäin tärkeänä toimintamme kehittämisen kannalta.” Kertoo Heikki Aho Despro Project Managementilta

”’Hienoa saada uusi toimija yhteistyökumppaniksi. Despro Project Management Oy on käydyissä neuvotteluissa tuonut uusia ideoita sekä näkökulmia esille sekä osoittanut olevansa joustava ja avoin uusille toimintatavoille. Jatkamme yhteistyötä ja uusien toimintatapojen kokeilemista sekä kehittämistä hankkeen edetessä.” kertoo Elenia Oy:n rakennuttamispäällikkö Henri Hovi

 

Despro Project Management Oy

Despro Project Management Oy on vuonna 2018 perustettu Despro Engineering Oy:n tytäryhtiö. Yritys on erikoistunut energia -ja telecomalan projektien johtamiseen sekä projektinhoito -ja työmaainsinööripalveluihin.

Tavoitteenamme on rakentaa valtakunnallinen verkosto sekä tarjota asiakkaillemme ammattitaitoinen resurssi ja yrityskohtaisesti räätälöity palvelu. Haluamme auttaa asiakkaitamme resurssivajeen ja laatuongelmien kanssa sekä tarjota kustannustehokkaan vaihtoehdon oman resurssin käytön sijaan.

Henkilöstömme on verkonrakentamisen ammattilaisia, joilla on kattava kokemus eri rooleista. Olemme joustavia ja kuuntelemme asiakkaiden tarpeita ja räätälöimme palvelun juuri Teille sopivaksi.

 

Kuva: Jani Rutanen
Takuutarkastukset 2018