Haluaisitko, että maanantaina on kiva tulla töihin?  Me Desprolla uskomme, että innostavalla työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys meille kaikille. Despron menestystarinaa rakennetaan aidosti yhdessä ja meillä koko organisaatio osallistuu aktiivisesti oman työnsä sekä yrityksen toiminnan kehittämiseen. Panostamme vahvasti ja kokonaisvaltaisesti työhyvinvointiin, tiimihenkeen ja osaamisen kehittämiseen.

Voimajohtoliiketoimintamme kehittämisen myötä haemme meille jälleen uusia tekijöitä.

Voimajohtosuunnittelija

Onko sinulla vankkaa osaamista voimajohtojen suunnittelusta ja näkemystä sekä ideoita työskentelytapojen kehittämiseen? Meillä Desprolla pääset mukaan huipputiimiin! Haemme kokenutta voimajohtosuunnittelijaa. Työn sijainti on neuvoteltavissa ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Tehtäviisi kuuluvat 110kV – 400kV voimajohtoprojektien esi- ja yleissuunnittelun eri vaiheet sisältäen suunnitteludokumenttien tuottamisen lisäksi maastotyöskentelyä, viranomaisneuvotteluja sekä lunastustoimitukseen osallistumista.

Odotamme Sinulta useamman vuoden kokemusta voimajohtojen suunnittelusta 110kV – 400kV linjoilla, kantaverkon rakenteiden ja suunnittelutavan tuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja aktiivisuutta eri sidosryhmien kanssa toimiessa, halua kehittää toimintaa yhdessä sekä AutoCAD, MS Office ja sijoitussuunnitteluohjelmisto (esim Basepower) järjestelmäosaamista.

Tarjoamme Sinulle erinomaiset henkilökuntaetuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden urakehitykseen alan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme myös intohimoisen yrityskulttuurin, jossa onnistumme ja opimme yhdessä. Ota Despro Engineering seurantaan Instagramissa ja näet mitä työarkeemme kuuluu.

Lisätietoja antaa Karoliina Tuominen (040 358 2540) tai karoliina.tuominen@despro.fi

Hae oheisella lomakkeella viimeistään 31.12.2019.

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Vapaa sana

Paikkakunta, johon haet töihin

Liitä mukaan CV:si (maksimikoko 2 MB)