Tampere, Oulu, Hämeenlinna, Hyvinkää, Seinäjoki, Kuopio, Lappeenranta, Ulvila

Haluaisitko että maanantaina on kiva tulla töihin? Haluatko mukaan huippujoukkueeseen? Haemme sähköasema-ammattilaista, jolla on kokemusta uusien ja saneerattavien sähköasemien suunnittelusta. Olet mielellään toiminut sähköasemien suunnittelussa vähintään 3 vuotta. Toimit tarvittaessa oma-aloitteisesti ja itsenäisesti projekteissa ja haluat oppia jatkuvasti uutta.

Toimeksiannot voivat vaihdella tarjouspyyntöaineistojen dokumenttien laadinnasta ensiö- ja toisiopiirien suunnitteluun tai muiden sähköasemien järjestelmien suunnitteluun. Pääset oppimaan uutta ja kehittämään sähköasemaliiketoimintaamme yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Suunnittelukohteet voivat olla ympäri Suomea, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköteknistä koulutustaustaa (teknikko, insinööri tai DI). Työssä tarvitaan lisäksi myös ajokorttia liikkumiseen toimiston ja työmaiden välillä.

Odotamme hakijoilta:
asiakaslähtöistä ja reipasta asennetta
yhteistyökykyä ja halua kehittää toimintaa yhdessä
sähköasemien tuntemusta
sujuvaa tietotekniikan käyttöä

Katsomme eduksi:
kokemuksen sähköasemien rakentamisesta
muun sähkö- tai telealan osaamisen
voimassa olevat Työturvallisuus-, tulityö-, tieturva- ja HätäEA-kortit

Tarjoamme joustavan ja yksilölliset tarpeesi huomioivan työympäristön, hyvän palkkauksen, modernit työvälineet ja kivat työkaverit.

Lisätietoja antaa:

Antti Savolainen, 040 570 7356

Jätäthän hakemuksen 28.2.2019

Jätä hakemus alla:

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Vapaa sana

Paikkakunta, johon haet töihin

Liitä mukaan CV:si (maksimikoko 2 MB)