Haemme tulevaisuuttamme rakentamaan Sinua henkilöstön ja yrityskulttuurin asiantuntija. Emme keksineet tehtävään parhaiten sopivaa nimikettä, joten ehdota Sinä sitä hakemuksesi yhteydessä.

Despro perustettiin 2015 marraskuussa. Silloin alussa meitä oli 6 henkilöä ja nyt meitä on jo 60 intohimoista insinööriä. Yrityksemme kasvaessa ja kehittyessä olemme huomanneet, että tarvitsemme energistä henkilöstön kehittämisen asiantuntijaa rakentamaan unelmien työpaikkaa yhdessä intohimoisten insinööriemme kanssa!

Otat vastuun yrityksemme henkilöstöasioista kokonaisvaltaisesti. Vastuualueeseesi kuuluu mm. rekrytointiprosessi, koulutukset sekä työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtaminen. Toimintamme arvoina ovat luottamus, arvostus ja vastuunotto sekä intohimo. Haemme sinua kehittämään hyvää yrityskulttuuriamme alan parhaaksi. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle ja työskentelet tiiviisti yhdessä yrityksen johtotiimin ja esimiesten kanssa. Työtuolisi voi sijaita Tampereen tai Hämeenlinnan toimipisteessä. Toimintamme on koko Suomen laajuista. Tavoitteenamme on rakentaa yhtenäinen ja tiivis kulttuuri koko yrityksen laajuisesti, joten tehtävässä on tarpeen matkustaa ajoittain tapaamaan desprolaisia myös muihin toimipisteisiin Suomessa.

Sinulla on taustalla tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotason tutkinto. Olet hankkinut kokemusta työskentelemällä henkilöstöasioiden parissa vähintään 3:n vuoden ajan. Sinulla on ideoita ja intoa kehittää toimintaa yhdessä muiden kanssa ja etsit jatkuvasti uutta. Osaat rakentaa selkeitä toimintamalleja ja pystyt viemään ne käytäntöön. Hoidat myös vastuualueeseesi kuuluvia rutiiniasioita sujuvasti tai rakennat toimintamallit niiden sujuvaan automatisointiin. Kommunikoit sujuvasti eri kanavilla sisäisesti ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tykkäät ihmisistä ja ihmisten kanssa toimimisesta!

Mitä meillä Desprolla on tarjota huipputyypille? Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, jonka toimintakulttuuria on rakennettu alusta lähtien ajatuksella, että maanantaina on kiva tulla töihin. Meille entistä paremman työpaikan rakentaminen on ykkösasia. Hyvän asiakaskokemuksen rakentaminen lähtee osaavista ja tyytyväisistä desprolaisista. Etuna tehtävässä on kohtalainen esimies ja huippuluokan työkaverit. Lähdemme innolla kokeilemaan uutta, sparraamme ja tuemme sinua tehtävässäsi. Päämääränämme on rakentaa Desprosta edelläkävijäyritys toimialalla. Tämä on loistava tilaisuus hypätä mukaan rakentamaan menestystarinaa kanssamme. Haasteitakin on matkan varrella varmasti paljon, ne tarjoavat sinulle ja meille kaikille loistavat mahdollisuudet oppimiseen.

Laita meille hakemuksesi, ehdotuksesi nimikkeestäsi, CV ja palkkatoiveesi 30.6.2019 mennessä oheisella lomakkeella:

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Vapaa sana

Paikkakunta, johon haet töihin

Liitä mukaan CV:si (maksimikoko 2 MB)

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Antti Savolainen, toimitusjohtaja, 040 570 7356