Haluaisitko, että maanantaina on kiva tulla töihin?

Uuden sopimusasiakkuuden myötä toimintamme laajenee ja haemme uusia tekijöitä!

Haemme dokumentoinnin, paikannuksen ja liittymäsuunnittelun tiimipäällikköä Tampereelle, Hämeenlinnaan, Lahteen, Lappeenrantaan, Hyvinkäälle tai Mikkeliin.

Tehtävänäsi on esimiehenä ohjata ja tukea 4-6 henkistä tiimiä osallistuen samalla itse käytännön tekemiseen. Olet myös aktiivisesti mukana myymässä tiimisi tuottamia palveluita nykyisille ja uusille asiakkaille. Tiimisi vastaa kaikkien yrityksemme asiakkaiden dokumentoinnista ja liittymäsuunnittelun pientöistä. Käytössä on useita eri tietojärjestelmiä ja asiakkuuksien kirjo on laaja.

Tehtävä vaatii hyvää pelisilmää, nopeaa reagointia pulmien ratkaisuun ja  vahvaa työotetta prosessikehitykseen. Työssä kontaktoidaan paljon asiakkaita, aliurakoitsijoita, maanomistajia ja muita sidosryhmiä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja aktiivinen ote kontaktointiin ovat edellytyksiä tehtävälle. Kehitymme ja muutumme jatkuvasti, joten toivomme sinulta muutosmyönteistä asennetta ja vastuunottoa oman tiimin kehityksestä.

Odotamme hakijoilta:

  • Sähköalan perusymmärrystä
  • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Valmiuksia prosessikehitykseen
  • Vuorovaikutustaitoja oman tiimisi ja eri sidosryhmien kanssa
  • Sujuvaa tietotekniikan käyttöä
  • Ajokortti on pakollinen

Yrityksemme kehittyy nopeasti ja sinulla on mahdollisuus päästä matkalle mukaan. Tarjoamme joustavan ja innostavan työyhteisön, mahdollisuuden luoda uusi tiimi ja toimintamallit lähes alusta saakka. Tuemme sinua työssäsi niin paljon kuin pystymme, mutta meillä ei pelätä virheitä vaan otetaan niistä opiksi. Tärkeintä on, että uskallat kokeilla ja oppia !

Hae oheisella lomakkeella viimeistään 30.9.2019. Lisätietoja antaa Heikki Aho (040 637 7911) tai heikki.aho@despro.fi

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Vapaa sana

Paikkakunta, johon haet töihin

Liitä mukaan CV:si (maksimikoko 2 MB)