Despro Project Management Oy on voittanut sähköverkkoyhtiö Elenia Oy:n kilpailutuksen vuoden 2019 laatutarkastuksille. Sopimus sisältää myös option vuosille 2020 ja 2021.

 

Laatutarkastuksissa tarkastellaan käynnissä olevien projektien ja jo valmistuneiden töiden laatua ja turvallisuutta. Tarkastukset käynnistyvät tammikuun 2019 aikana.

”Tämä on erittäin hieno ja tärkeä mahdollisuus meille. Teemme sähköverkkoyhtiön kanssa yhteistyötä Takuutarkastuksien osalta ja tämän uuden sopimuksen myötä pääsemme vahvistamaan hyvin alkanutta yhteistyötä.” Kertoo Heikki Aho Despro Project Managementilta

 

Despro Project Management Oy

Despro Project Management Oy on vuonna 2018 perustettu Despro Engineering Oy:n tytäryhtiö. Yritys on erikoistunut energia -ja telecomalan projektien johtamiseen sekä projektinhoito -ja työmaainsinööripalveluihin.

Tavoitteenamme on rakentaa valtakunnallinen verkosto sekä tarjota asiakkaillemme ammattitaitoinen resurssi ja yrityskohtaisesti räätälöity palvelu. Haluamme auttaa asiakkaitamme resurssivajeen ja laatuongelmien kanssa sekä tarjota kustannustehokkaan vaihtoehdon oman resurssin käytön sijaan.

Henkilöstömme on verkonrakentamisen ammattilaisia, joilla on kattava kokemus eri rooleista. Olemme joustavia ja kuuntelemme asiakkaiden tarpeita ja räätälöimme palvelun juuri Teille sopivaksi.

 

Kuva: Jani Rutanen
Laatutarkastukset 2019