Despron toimitusjohtaja Antti Savolainen on valittu Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun voittajaksi

 

Helsingissä tiistaina 11.12.2018 järjestetty Vuoden Nuori Johtaja- kilpailun finaali ratkesi Despron Antti Savolaisen voittoon. Despron kasvutarina ja henkilökohtaiseen kehittymiseen kannustaminen oli tehnyt vaikutuksen tuomareihin:

”Savolainen edustaa hyvää esimerkkiä johtajuuden kehittämisestä yrityksen kasvaessa ja organisaation kehittyessä. Vastuullinen johtajuus ja yksilöiden kehittämisestä huolehtiminen yhtäaikaisesti yhtiön kasvun kanssa teki tuomaristoon vaikutuksen. Kasvava ja jatkuvasti muuttuva työympäristö ja liiketoiminta vaativat organisaatiolta ja yrityskulttuurilta enemmän yhteistä päämäärää ja visiota sekä yhdessä tekemisen taitoja.”

”Savolainen Despro Engineering Oy:sta on onnistunut sekä kasvattamaan yhtiön liiketoimintaa ja palveluita asiakkaiden tarpeisiin että tukemaan asiantuntijoiden henkilökohtaista kehittymistä. Savolainen on ollut aktiivisesti mukana tuomassa ja kehittämässä alalle uusia tulevaisuuden tekijöitä. Vuoden Nuori Johtaja haluaa jakaa tunnustuksensa koko yrityksen kanssa.”

Kiitospuheessaan Antti kiitti Desprolaisia ja kertoi kymmenen vuoden henkilöjohtamisen opiskelun olleen vasta alkua.

Kilpailun järjestäjänä toimii Suomen Nuorkauppakamari ja kilpailu on järjestetty vuodesta 2007.

Historian kahdestoista voittaja palkittiin Vuoden Nuori Johtaja 2018 -tilaisuudessa EY:llä, Helsingissä. Tilaisuudessa olivat mukana myös kilpailun suojelija Tiina Alahuhta-Kasko ja viime vuoden voittaja Laura Järvinen, Sitowise Oy.

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tuomaristossa toimivat Anne Koivusaari (Experis), Tanja Hankia (Suomen Ekonomit), Sanna Kytöharju (EY), Kirsti Miettinen (Rastor) ja Jouni Kaivola (Scandic). Tuomariston puheenjohtajana toimi Susa Närhi ja sihteerinä Satu Herrainsilta Suomen Nuorkauppakamarit ry:stä.

 

Despron toimitusjohtaja Antti Savolainen on Vuoden Nuori Johtaja 2018