kuva

Despro ja Vertek allekirjoittivat laajan yhteistyösopimuksen verkostomessujen yhteydessä Tampereella 25.1.2017. Sopimus kattaa Carunan sähköverkon suunnittelua seuraavan kolmen vuoden aikana Länsi-Uudenmaan alueella.

”Meille on tärkeää käynnistää verkonrakennusprojektit mahdollisimman nopeasti ja tarpeeksi laajalla rintamalla. Verkkoa päästään rakentamaan vasta suunnitteluvaiheen jälkeen, joten suunnittelulla on ratkaiseva merkitys koko projektin onnistumisen kannalta. Aikataulun lisäksi myös suunnittelun laatu on meille tärkeää”, toteaa Vertekin toimitusjohtaja Sami Massinen.

”Tämä sopimus on meille erittäin tärkeä virstanpylväs. Toimintamme Etelä-Suomessa vahvistuu ja suunniteltavaa on Hyvinkään ja Hämeenlinnan toimipisteille pitkäksi aikaa. Asiakkaan korkeat laatuvaatimukset haastavat meidät edelleen kehittämään toimintaamme. Otamme haasteen vastaan innolla ja ryhdymme töihin”, kertoo Despron toimitusjohtaja Antti Savolainen.

VERTEK Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama yritys. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2015 n. 15milj. euroa ja henkilöstön määrä n. 100. VERTEKillä on liiketoimintaa Vakka-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueilla.

Despro suunnittelee Vertekille maakaapelointiprojekteja Uudellamaalla